Hopplukwedstrijd jeugdverenigingen | Hop- en Bierpromenade te Poperinge

Het is een traditie geworden dat de Poperingse jeugdverenigingen op de tweede zondag van september de plukhandschoen tegen elkaar opnemen. Van 14u tot 17u kan je hen op het binnenplein van het Hopmuseum komen aanmoedigen.

895_800

Reeds van ’s morgens kan je deelnemen aan de hop- en bierpromenade, een wandeling van +/- 10 km. in het teken van hop en bier. Na inschrijving in het Hopmuseum vertrek je met een plan in de hand voor een wandeling langs deels onverharde wegen. Onderweg is een halte met drankje voorzien; je maakt er kennis met brouwerij De Plukker en kunt er één van hun bieren degusteren.

Deelname aan de hop- en bierpromenade geeft je tevens recht op een bezoek aan het Hopmuseum waar je de tijdelijke expo ‘Boter bij de vis’ en de nevenexpo ‘Bier en hop in WO 1’ kunt bezoeken.

Je ontdekt er eveneens de ultieme Belgische biercollectie die ondertussen meer dan 1700 flesjes bevat. Inschrijven kan tot 16u. Volwassenen betalen € 8,00, kinderen € 4,00. Inbegrepen: plan wandeling, twee drankjes, toegang museum en expo’s.

894_800

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s