Gratis streekbier voor rostekoppen …

Inderdaad, enkel voor roodharigen en niet voor brunettes of blonde adonissen.  In de maand september worden traditioneel de roodharigen gevierd.  Jilles d’Hulster van “Beer & Burgers” in Gent en Brugge wil dit niet ongemerkt voorbij laten gaan.

image

De zaakvoerder trakteert iedere fiere eigenaar van een kopje Venetiaans blond op een gratis biertje van het huis, anderen dienen het gewoon te betalen. Dat Jilles zelf roodharig is hoef ik u waarschijnlijkniet te vertellen en dat het biertje amberkleurig (6 %) is had u wellicht ook al kunnen raden.

image

Het streekbier, gebrouwen bij Fort Lapin in Brugge, kreeg de toepasselijke naam “Rostekop”. Het bier is enkel te verkrijgen in de twee hamburgerzaken.

image

Jilles Beer & Burgers gelegen aan de Vismarkt te Brugge (Braambergstraat 10 en sedert een maand geopend) en in de Tentoonstellingslaan 165 te Gent.

image

“Beer & Burgers” is gespecialiseerd in gourmets burgers. Échte Charolais rundsburgers (100 % runds) met verschillende toppings in een warm bagnat broodje. Daarnaast serveert Jilles ook veggieburgers en spitburgers (Breydelham). De burgers serveren zij met een marktverse mesclun salade. Voor de liefhebbers zijn er ook steak house frietjes als side dish.

image

Jilles d’Hulster zet ook in op foodpairing.  Sofie Van Rafelghem verzorgt de matches tussen de hamburgers en bieren …”Beer & Burges” weet je wel …

image

Op de website staat het volledige aanbod burgers en bieren vermeld : klik hier.

Smakelijk,

Nico

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s