Tripel voor jarig Gasthuis Aarschot

Op dinsdag 24 mei 2016 viert het culturele centrum Het Gasthuis zijn porseleinen jubileum. Al 20 jaar brouwt Het Gasthuis cultuur van de bovenste plank. Het nieuwe seizoen zit al boordevol feestmomenten. Die vinden niet alleen in de theaterzaal plaats, maar ook daarbuiten en op allerlei vlakken, zoals op het culinaire.

Met de Gasthuistripel en de Gasthuisthee, wordt het porseleinen jubileum van Het Gasthuis gevierd.
Met de Gasthuistripel en de Gasthuisthee, wordt het porseleinen jubileum van Het Gasthuis gevierd.

“Onze huisbrouwers hebben de ‘Gasthuistripel’ uit het brouwvat getoverd. De tripel, van hoge gisting met hergisting op de fles, is pittig en een tikkeltje eigenwijs met acht procent alcohol. Daarnaast hebben  we ook een Gasthuisthee, ontwikkeld door de Aarschotse theespeciaalzaak Matsici”, zegt schepen van Cultuur Steven Omblets. Zowel de tripel als de thee kan je drinken in het Gasthuis en het Bruine Café, op de Gasthuissite.

Info: www.aarschot.be

Bron : De Streekkrant Aarschot 25 november 2015 (KHT/foto kht)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s