Winterbar aan Stadsbrouwerij De Koninck blijft maand langer open

Little Brewers Winter Garden open tot en met 28 februari

Zet u schrap voor een zeer officiële mededeling! (tromgeroffel en trompetgeschal) Little Brewers Winter Garden wordt ‘wegens succes’ een maand verlengd. Vrij vertaald maken we daar voor u heel graag van: LBWG blijft tot en met 28 februari geopend en laat op de koop toe nog heel wat extra events op Antwerpen los. Wij hopen ten zeerste dat u dit heugelijke en bijzonder smakelijke nieuws even mee in ‘uw’ spotlights kunt zetten.

littlebrewerswintergarden

Eind oktober vorig jaar gooide LBWG de deuren open in de gebouwen van Stadsbrouwerij De Koninck aan de Boomgaardstraat 17, op de plek waar gedurende twee zomers Summer Josephines onderdak had gevonden. “Wij kijken met veel plezier terug op de voorbije maanden”, aldus de ploeg van de heerlijkste wintertuin in Antwerpen. “Onze crafted bieren, vlees uit de rijpingskast, pizza’s bereid in een authentieke houtoven, de brewers bites-formules en dat alles in combinatie met een enorme gezelligheid vielen erg in de smaak. De vrijdagen, omgedoopt tot onze ‘gindays’, met dj’s trokken steeds erg veel volk. Terwijl we met de brunches en workshops in de weekends dan weer veel gezinnen lokten. Ziet u het al voor u: papa’s die met hun kids marshmallows grillen aan de vuurkorven in onze wintertuin. Schitterend gewoon. In elk geval vonden we het dus veel te vroeg om al dit moois al te stoppen. Vandaar dat we nog een maandje langer dan gepland open blijven.”

littlebrewerswintergarden2

In de komende maand februari tekent LBWG voor een overvolle agenda. De vaste waarden zijn opnieuw van de partij: afterwork ‘Den Brewer drinkt’ op donderdag, vrijdag ‘gindays’, kinderanimaties (van snoeptaarten maken tot pizza’s bakken) op zaterdag tot de zondagse ‘brewers brunch’.  13 en 14 februari is LBWG het décor voor de Wild Jo’s Market, georganiseerd weliswaar door externe promotoren. En 26, 27 en 28 februari volgt dan het grote slotweekend met oneindig veel verrassingen en animaties.

Little Brewers Winter Garden – Boomgaardstraat 17 – 2018 Antwerpen

OPEN : DO-VR: vanaf 16.00 uur | ZA: vanaf 12.00 uur | ZON: vanaf 10.00 uur

www.lbwg.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s