Alken-Maes verwelkomt Edwin Botterman als nieuwe Managing Director

Vanaf 1 maart staat er een nieuwe Managing Director aan het hoofd van Alken-Maes, namelijk Edwin Botterman. Hij neemt hiermee de fakkel over van Erik van de Ven die sinds april 2013 aan het roer staat van de tweede grootste brouwerij van België. Hij zal terugkeren naar HEINEKEN Amsterdam.

edwinbotterman

Edwin Botterman werd geboren in België, maar kan terugblikken op een internationale loopbaan binnen HEINEKEN, het moederbedrijf van Alken-Maes. Sinds 2000 bekleedde Botterman al diverse general management posities in La Réunion, Centraal Afrika en Roemenië. De laatste 6 jaar vervulde hij de rol van Managing Director bij HEINEKEN Italië.

In zijn rol als nieuwe Managing Director België zal Edwin Botterman er op toe zien dat Alken-Maes zijn runner-up positie binnen de Belgische biermarkt verder strategisch blijft uitbouwen. Innovatie ligt daarbij ook de komende jaren aan de basis. “Dat vernieuwing the key to succes is, heeft Erik de afgelopen drie jaar sterk bewezen. Dankzij belangrijke innovaties als Maes Radler maar ook de herlancering van Mort-Subite en Maes Pils is Alken-Maes als bedrijf flink gegroeid” zegt Edwin Botterman. “Met een sterke spirit zetten we  dan ook de komende jaren koers om met Alken-Maes de biermarkt in binnen- en buitenland te blijven dynamiseren”

Erik van de Ven, de huidige Managing Director van Alken-Maes, zal na de aanstelling van Botterman terugkeren naar HEINEKEN Amsterdam. “Ik kijk met een voldaan gevoel terug, maar eveneens met een gerust hart vooruit. Met de aanstelling van Edwin ben ik er van overtuigd dat Alken-Maes zijn rol van innovatieve challenger ook de komende jaren kracht zal weten bijzetten.” aldus Van de Ven.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s