24 nieuwe artiesten in je Primus-krat

Weer iets nieuws in de Primus-kratten! Dankzij de Platenbak-app biedt de eigenzinnige pils van Brouwerij Haacht je 24 nieuwe titels van onbekende artiesten. Ontdek ze snel !

image

Een goeie drie maanden geleden lanceerde Brouwerij Haacht de app ‘Primus Platenbak’. De bedoeling was om de muziek van Belgisch talent aan het grote publiek voor te stellen. Talent dat tot op dat moment nog onbekend was, maar zeker de moeite waard om te beluisteren.

Sindsdien bevat elke Primus-krat 24 originele titels die je kan beluisteren door de Platenbak-app te downloaden. Vervolgens scan je de flesetiketten waardoor de muziek automatisch begint te spelen. Elke scan is een verrassing.

En daar blijft het niet bij! Vanaf vandaag presenteert Primus je 24 andere nieuwe artiesten. Robin De La Rue ft. Funktastix, Gglory en Emiline & the band om er maar enkele te noemen. Zij maken van je Primus-krat een lust voor het oor.

De Primus cafés, waar muziekbeleving centraal staat, worden ondergedompeld in de ‘Platenbakwereld’ dankzij originele aandachtstrekkers. Zo zijn er biervilthouders gemaakt van echte singles en gevuld met platenhoesjes, thema affiches, …

Heb je zin om een unieke pils te proeven terwijl je naar goeie muziek luistert? Download dan nu de Primus Platenbak-app – als dat nog niet gebeurd was – voor iOS en Android op http://app.primus.be/platenbak en geniet twee keer!

 Meer info vind je op onderstaand YouTube-filmpje en op Primus.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s