Gazet van Antwerpen en De Koninck brouwen samen Het Bier van A

Gazet van Antwerpen en Stadsbrouwerij De Koninck slaan de handen in elkaar voor een uitzonderlijk project. De abonnees van de krant zullen samen met de brouwers de smaak van een feestbier bepalen, ter gelegenheid van onze 125ste verjaardag.
20150824_dekoninck_01

De brouwers van De Koninck nemen al die meningen mee om een nieuw brouwsel te maken dat in augustus zijn avant-première beleeft op de Bollekesfeesten. Het Bier van A, want zo hebben we het brouwsel al gedoopt, zal uiteindelijk als feestbier worden voorgesteld op 3 november, niet toevallig de dag dat Gazet van Antwerpen haar 125ste verjaardag viert.

De Koninck Fles 250ML_Bolleke

Hoe bekomt u uw gratis duo-ticket?

U surft naar www.gva.be/abonnee. Daar klikt u op ‘Stadsbier’. U krijgt informatie over hoe u twee gratis tickets kan krijgen voor een bezoek aan de Stadsbrouwerij en voor deelname aan de proeverij. U vindt ook een tegoedbon voor een gratis flesje Wild Jo in de shop van de Stadsbrouwerij.

Voor het zover is, serveert De Gazet van Antwerpen u vijf dagen lang een reeks reportages over de rijke geschiedenis van de Antwerpse stadsbieren. De Bierspecial vindt u vanaf vandaag bij Gazet van Antwerpen.

Veel leesplezier met het bier van hier.

Klik op de banner hieronder voor de themapagina op de website.

stadsbier_header

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s