Maes Radler met nieuwe smaak op de markt

Brouwerij Alken-Maes uit Mechelen bouwt zijn assortiment Maes Radler verder uit. Na de geslaagde lancering van Maes Radler Citroen en Maes Radler Pompelmoes wordt de succesformule verder gezet met een derde variant: Maes Radler Limoen-Cactus. Deze verfrissende Maes Pils wordt verrijkt met 100% natuurlijk limoen- en cactussap.

Cactus

Dankzij deze combinatie biedt Maes Radler Limoen-Cactus volgens de brouwerij een dubbele verfrissing en brengt het bier het beste van twee werelden samen. Bovendien bedraagt het alcoholpercentage slechts 2%, wat van Maes Radler een toegankelijk bier maakt.

In 2013 kwam Alken-Maes voor het eerst op de proppen met Maes Radler, een totaal nieuw type pils dat toen nog onbekend was op de Belgische markt.

Voor het tot stand komen van deze nieuwe variant investeerde Maes sterk in blinde smaaktesten om zo tot de ultieme derde smaak te komen. Het onderzoek werd uitgevoerd door internationaal  onderzoeksbureau HayStack. Uit de resultaten bleek dat de smaak van Limoen-Cactus gemiddeld over de gehele lijn nog beter scoort dan alle andere Radler varianten wereldwijd. Bovendien zei liefst 80% van de respondenten dat ze dit product ook effectief zouden willen aankopen.

Maes Radler Limoen-Cactus is een verfrissend bier dat het best wordt gedronken bij een schenktemperatuur van 3°C tot 5°C.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s