BrouwPlus komt opnieuw naar Antwerpen op 8,9 & 10 oktober2016

BrouwPlus helpt je eigen bier brouwen

Tweede editie van internationale brouwbeurs in Waagnatie op 8, 9 en 10 oktober

Bier brouwen met de pollepel. Het is hipper dan ooit. En dat ondervonden ook de organisatoren van BrouwPlus. Vorig jaar organiseerden ze voor de eerste keer een beurs rond craftbeer. En omwille van het overdonderende succes, herhalen ze dat dit jaar. Hobbybrouwers, verenig u. En hou jullie agenda vrij op 8, 9 en 10 oktober 2016. Kriebelt het om je eigen bier te brouwen, maar geen idee hoe je eraan begint? Op BrouwPlus wordt haarfijn uitgelegd hoe je dat doet.

brouwplus2

Bier brouwen is geen rocketscience. Steeds meer hobbybrouwers wagen zich dan ook aan een eigen bier. BrouwPlus, een internationale vakbeurs, helpt hen daarbij. Op de beurs presenteren verschillende (inter)nationale bedrijven hun producten, van brouwinstallaties over hop tot etiketten. En er is natuurlijk ook de mogelijkheid om te netwerken met collega’s en leveranciers. Je leert er dus van a tot z hét ultieme bier brouwen.

BrouwPlus, de internationale vakbeurs, die plaatsvindt in Antwerpen, wil het trefpunt zijn voor iédereen die met het brouwen van bier bezig is. Of je nu je bier brouwt met een pollepel of een professionele microbrouwer of gepassioneerde ambachtsman bent.

brouwplus

Standhouders Staes (biertanks), Castlemalting (kwaliteitsmout), Ventilec (bulkbehandeling), Co en Co (constructie van micro-brouwerijen), Homebrewshop (materiaal en ingrediënten), Het Bijenhuis (workshops bierbrouwen) bevestigden alvast dat ze dit jaar opnieuw op de beurs zullen staan.

Info : www.brouwplus.eu Facebookpagina

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s