Heerse Bierfeesten aan de Bammerd

HEERS • Zondag 26 juni kan je vanaf 13 u aan het administratief centrum ‘De Bammerd’ opnieuw  proeven van heerlijke biertjes en hapjes op de tweede editie van de ‘Heerse Bierfeesten’.

heerse _bierfeesten

“Op het terrein, dat de gemeente ons ter beschikking stelt, zullen een tiental brouwerijen uit de hele provincie aanwezig zijn”, zo verzekert organisator Daan Billen. “We mogen ook rekenen op de enige echte Duvelclub uit Heers die een stand voorzien met de bieren van brouwerij Moortgat en Liefmans. Deze vriendenclub, bestaande uit zes kameraden en hobbykoks, is al twaalf jaar actief bezig met het  degusteren en organiseren van ‘Duvelfeestjes’. Tevens stelt het Brouwerskwintet hun heerlijke bier voor  in combinatie met aangepaste hapjes zoals onder meer Grieks haantje met Griekse sla en tzatziki, taco’s met pulled pork, BBQ-saus en witte koolsla, alsook Thaise curry met noedels.

Zytholoog en bierkenner Karel Tack komt een aantal Limburgse streekbieren toelichten. Kortom, dit is hèt evenement voor alle liefhebbers van speciale biertjes, lekkere hapjes en gezelligheid. Degustatiebonnetjes kosten 1,5 euro per stuk en voor een degustatieglaasje betaal je 2 euro borg. Er zijn ook andere dranken voorzien voor de niet-bierliefhebbers. De kids kunnen zich uitleven op een springkasteel en bij slecht weer is alles overdekt. De toegang is gratis”.

Bron : De Weekkrant Sint – Truiden 15 juni (RuFe/ foto grf)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s