Twee gouden sterren voor Neuzebier

TESSENDERLO • Het International Taste & Quality Institute heeft tijdens de Superior Taste Award twee gouden smaaksterren toe aan de Limburgse tripel Neuzebier van brouwerij De Neus, in  Tessenderlo beter bekend als ’t Bakske.

neuzebier

Daarmee bestempelden acht internationale juryleden de smaak van het gerstenat uit Tessenderlo als bijzonder. De Superior Taste Award is geen wedstrijd maar een smaakbeoordeling. Het Neuzebier is een streekbier met een frisse, fruitige aanzet en een zachtbittere nasmaak. Deze tripel is het resultaat van een uit de hand gelopen hobby van Luc Rutten en enkele vrienden. “We zijn enorm trots dat wij er met ons streekbier in geslaagd zijn om twee gouden smaaksterren te krijgen”, zegt een gelukkige Luc Rutten.

“ENORM TROTS”
Het Looise streekbier, dat in 2013 op de markt kwam, haalde de op een na hoogste score. “Het International Taste & Quallity Institute is een onafhankelijk testbureau dat de kwaliteit en de smaak van  voedingswaren beoordeelt”, verduidelijkt Luc Rutten: “Als je een erkenning wilt krijgen, moet je zelf je product indienen. 30 procent van de producten die jaarlijks ingeschreven worden, loopt een erkenning mis. We zijn dus enorm trots dat wij er met ons streekbier in geslaagd zijn om twee gouden smaaksterren te krijgen.”

Voor meer info: www.neuzebier.eu – tel. 0494 355 699

Bron : De Streekkrant Diest – Tessenderlo 3 augustus (IvPe/Foto IvPe)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s