Zatte Bie opnieuw in de prijzen: zilveren medaille op de London International Beer Challenge!

We kunnen het niet genoeg herhalen: er is bier en er is Bier. Brouwerij De Bie schenkt alleen Bier, met grote B, jawel. De B van ‘barstensvol’ bijvoorbeeld: barstensvol smaak, barstenvol ambachtelijke traditie en barstensvol pure ingrediënten. Of de B van ‘berengezond’: bij ons geen additieven of chemische ‘brol’, maar eerlijke producten. Wij componeren ons bier zonder valse noten. En… die aanpak wordt beloond, want na een zilveren medaille tijdens de Australian International Beer Awards eerder dit jaar, gaat onze Zatte Bie nu opnieuw aan de haal met een zilveren medaille! Of hoe de Belgen niet alleen mooi weer maken op de Olympische spelen.

zattebie

In Het Verenigd Koninkrijk vond zonet de London International Beer Challenge plaats, één van de meest prestigieuze wedstrijden ter wereld. De uiterst strenge en ervaren juryleden hebben Zatte Bie daar een zilveren medaille toegekend en dat is geen klein bier. In de brouwerswereld wordt altijd met spanning uitgekeken naar het verdict van de ontzettend kritische jury. Een medaille winnen in Londen, wordt algemeen gezien als een bijzonder straffe prestatie.

Dat Zatte Bie er voor de jury uitsprong, zien we niet alleen als een beloning voor de passie en het harde werk dat we in onze bieren stoppen. Het is voor ons ook het bewijs dat kwaliteit komt bovendrijven. Telkens opnieuw: na Australië nu ook in Londen.

Benieuwd naar die Zatte Bie van ons? Zak dan komend weekend zeker af naar het Internationaal Streekbierenfestival in Zwevegem, waar u volop van deze pittige dame mag proeven. Gedeeld geluk is dubbel geluk, vinden wij. En een zilveren medaille vieren, dat doen we graag samen met u!

Meer weten over Brouwerij De Bie? Ontdek alles over onze geschiedenis en ons assortiment op http://www.brouwerijdebie.be.

Bron : persbericht

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s