Refilltje voorkomt lege glazen

Lang wachten op een drankje blijkt een van de grootste irritaties in de horeca. Jupiler gaat dit tegen met een speciaal bierviltje: het Refilltje. Een bierviltje met een gleuf dat over de rand van een leeg bierglas past, waarmee je aangeeft toe te zijn aan een nieuw biertje.

viltje_metgleuf

Tijdens deze zomerse dagen zitten de terrassen vol en willen klanten niet te lang wachten op een nieuw drankje. Maar met overvolle terrassen is het voor het personeel soms moeilijk te zien wie toe is aan een ‘refill’. Om korte metten te maken met lange wachttijden ontwikkelde biermerk Jupiler samen met reclamebureau TCC uit Breda een verfrissend slimme oplossing: het Refilltje.

Slim bierviltje

Het Refilltje is een normaal bierviltje, echter voorzien van een gleuf die precies over de rand van een leeg bierglas past. Is je bierglas leeg dan schuif je het Refilltje er op en zien terraslopers meteen van ver af dat je toe bent aan een nieuwe. Lang ‘droog staan’ behoort daarmee voorgoed tot het verleden. De slimste ideeën passen op een bierviltje’, zeggen ze wel eens. In dit geval is het bierviltje zelf een slim idee.

Brabant

Deze week worden de eerste 400.000 Refilltjes uitgeleverd aan de Jupiler cafés in Brabant. In totaal worden maar liefst 2 miljoen Refilltjes gemaakt, die vanaf nu landelijk de terrassen op gaan.

Bron : http://www.eventplanner.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s