Brouwerij De Halve Maan gaat zowaar voor tweede crowdfunding campagne

Xavier Vanneste, CEO van Brouwerij De Halve Maan, heeft besloten om een verlengstuk te breien aan zijn succesrijke crowdfunding campagne van eerder dit jaar. Na de afsluiting van de eerste crowdfunding werd de brouwerij al meerdere keren aangesproken vanuit binnen- en buitenland of er toch geen mogelijkheid bestond om nog in te tekenen op de kapitaalronde die moet dienen om een investering mogelijk te helpen maken. Zeker ook in aantocht naar de inhuldiging kwamen er opnieuw vele vragen binnen van mensen die toch nog tot de community willen behoren van de mensen die mee de “historische” pijplijn mee helpen financieren. De kogel is nu door de kerk: er komt een tweede kapitaalronde.

Schepen Franky Demon (r) en zaakvoerder Xavier Vanneste (m)
Schepen Franky Demon (r) en zaakvoerder Xavier Vanneste (m)

Bij het bekend worden van het pijplijn project kreeg de brouwerij vele spontane reacties van mensen die aan het project wilden deelnemen en die zelfs mee wilden investeren. Vele media speelden erop in en het succes bleef tot op vandaag nazinderen. Deelnemers kregen niet alleen een persoonlijk certificaat, ze kregen ook een vorm van levenslang bier voor de rest van hun leven, volgens de initiële investering. De volgende pakketten werden aangeboden aan de deelnemers:
– Gold Membership (twv 7500 €), met onder meer levenslang één gratis flesje Brugse Zot Blond 33 cl per dag
– Silver Membership (twv 800 €), met onder meer elk jaar een doos van 24×33 cl Brugse Zot blond, levenslang
– Bronze Membership (twv 220 €), met onder meer elk jaar een geschenkverpakking Brugse Zot Blond 75 cl, telkens op de verjaardag van het lid.

66105_DHM_BRUGSE-ZOT_CROWDFUNDING_POP-UP-BANNER_1024X768PX-1024x768

Velen tekenden ook in op de crowdfunding om cadeau te doen aan familie en/of vrienden. Uitzonderlijk heeft de brouwerij nu beslist om toch de crowdfunding een korte tijd terug open te stellen voor nieuwe leden. Tot uiterlijk 16 september middernacht krijgen mensen opnieuw de mogelijkheid om in te tekenen op de crowdfunding. De website hiervoor wordt nu opnieuw geactiveerd, waardoor inschrijvingen terug mogelijk zijn via www.halvemaan.be/crowdfunding. Na 16 september (de inhuldiging) wordt de actie onherroepelijk afgesloten. Op 17 september volgt dan een heus volksfeest. (KC)

Bron : www.madeinwest-vlaanderen.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s