Primus Classic brengt leven in (de) Brouwerij Haacht

Op 17 september wordt een nieuwe editie van de ‘Primus Classic’ gereden. Deze wedstrijd is er echter niet alleen voor profwielrenners.

’s Ochtends al kunnen de wielertoeristen zich in de kuiten laten bijten op drie speciaal uitgestippelde parcours die elk aan Brouwerij Haacht vertrekken: 135, 98 of 65 km lang. Hiermee rijden ze al een stuk van het parcours dat de profrenners later die dag afleggen. Alle deelnemers krijgen vóór de wedstrijd een gratis koffie aangeboden, en na aankomst wachten hen een verfrissing en geschenkjes.

Sportverslaggever Ruben Van Gucht en ex-profrenner Peter Van Petegem zijn alvast fan van het nieuwe wielertoeristentenue dat Primus voor de gelegenheid ontwikkelde

Grote schermen, food trucks, koers op rollen…

Wie geen zin heeft om te fietsen kan die dag gewoon van de sfeer komen genieten. De site van Brouwerij Haacht is immers gratis toegankelijk. Aan animatie zal het hier alvast niet ontbreken. In de supporterszone kan men het verloop van de profwedstrijd volgen op grote schermen, de dorst lessen aan de nieuwe eigenzinnige Primus-stand en de honger stillen bij dito food trucks.

Voor de sportieve bezoekers, en finishers, is er de koers op rollen waarmee iedereen zijn of haar uithouding kan testen en bovendien kans maakt op leuke prijzen. Het geheel wordt muzikaal opgeluisterd door de coverband Nite Spirit. En wie weet komt kersvers Olympisch kampioen Greg Van Avermaet als eerste over de eindmeet. Hij zal hoe dan na de wedstrijd ook op gepaste manier in de bloemetjes gezet worden.

Kortom, er valt heel wat te beleven, voor alle mensen van alle leeftijden. Een evenement om niet te missen!

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s