Jean Blaute en Ray Cokes ontdekken ‘Het Lekkere Westen’

Met de vierde editie van ‘Het Lekkere Westen’ presenteert het provinciebedrijf Westtoer een origineel concept voor een korte vakantie. Dit jaar staat de bierbeleving centraal in Het Lekkere Westen. Hiervoor wordt samengewerkt met Jean Blaute en Ray Cokes. “De lekkere tafel blijft een meer dan belangrijk thema in West-Vlaanderen. Culinaire schatten maken deel uit van ons eigentijds toeristische aanbod”, aldus Franky De Block, gedeputeerde en voorzitter Westtoer. 

ray_jean

Gedeputeerde Franky De Block: “Het Lekkere Westen plaatst de unieke troeven van onze regio’s en Brugge in de kijker. We werken graag samen met de vele chefs. Zij vertellen een uniek verhaal en leggen altijd de link met de streek. Bovendien is het najaar meer dan ooit een interessante periode voor een korte vakantie in eigen land. Dankzij een uitgebreide promotiecampagne in Vlaanderen en Zuid-Nederland zal onze actie een breed publiek inspireren om onze regio’s en Brugge te ontdekken”.

Jean Blaute en Ray Cokes
De bekende televisiegezichten van het programma Tournée Générale zijn de centrale figuren in een nieuw promotiefilmpje voor Het Lekkere Westen. Ze gingen op ontdekking in de vier regio’s en Brugge. In een promotiefilmpje tonen zijn hun favoriete adressen. Ook de ‘bierbeleving’ en de streekgerechten met bier komen ruim aan bod. Het filmpje is te zien op www.hetlekkerewesten.be. of hieronder

Toeristische tips van ambassadeurs
Voor ‘Het Lekkere Westen’ selecteerde Westtoer samen met Horeca West-Vlaanderen ook  93 chefs uit de Westhoek, de Kust, het Brugse Ommeland, de Leiestreek en Brugge. Allemaal werken ze graag met producten uit hun streek. De chefs van Het Lekkere Westen zijn uitgegroeid tot echte ambassadeurs voor hun regio. Op de website www.hetlekkerewesten.be vertellen ze over hun passie voor de regio en over hun favoriete adressen in de streek. Ook in een ruime mediacampagne en een magazine presenteren Jean Blaute en Ray Cokes Het Lekkere Westen.

Om het magazine online te doorbladeren, klik hier.

Info: www.hetlekkerewesten.be of www.facebook.com/HetLekkereWesten

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s