Modieus met BrewWear

Het idee voor de BrewWear kledinglijn ontstond in 2015. Bierliefhebber Kevin Devos zocht een manier om mensen met een passie voor goed bier samen te brengen en elkaar te laten herkennen als ze rondliepen op straat of op cafe.

Natuurlijk bestonden er al craft beer shirts maar met BrewWear wou hij een stapje verder gaan. Het plan is een heuse kleding- en accessoire lijn op te zetten om zoveel mogelijk mensen te bereiken.  Er werd voorzichtig gestart met t-shirts voor mannen maar ook de vrouwelijke bierliefhebbers worden zeker niet vergeten. De eerste vrouwenmodellen zijn reeds klaar en voor volgend jaar staan er al volop nieuwe designs gepland.

dsc_0562

Verder zijn er ook al lederen broeksriemen en portefeuilles die door kevin zelf worden gebrandmerkt met het BrewWear logo.

Een 2-tal andere BrewWear producten :  een speciale BrewWear sleutelhanger en BrewWear brouw- en keukenshorten zijn ook al in ontwikkeling. Op de Facebookpagina en Twitter zal je als eerste alle updates kunnen volgen over deze producten.

De bedoeling is ook om de BrewWear producten beschikbaar te maken in geselecteerde drankenhandels met een passie voor bier.  Zo kan elke bierliefhebber in zijn eigen streek de BrewWear producten bekijken, passen en kopen.

Een leuk weetje:

de kleuren van de t-shirts zijn niet zomaar lukraak gekozen :

  • Blauw staat voor water
  • Groen staat voor hop
  • Bruin staat voor mout
  • Zwart (met wit logo ) staat voor gist

Niet toevallig de 4 hoofdingrediënten van bier

Meer info : www.brewwear.eu

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s