Hoplinter voor goede doelen

TIENEN • De eindejaarsperiode is het ogenblik bij uitstek om goede doelen te ondersteunen. Hoplinter for Life biedt daartoe de mogelijkheid met de verkoop van 450 unieke flessen Hoplinter Climax.

Brouwerij Hoplinter wilde naar aanleiding van zijn eenjarig bestaan iets terug doen voor Tienen.
Brouwerij Hoplinter wilde naar aanleiding van zijn eenjarig bestaan iets terug doen voor Tienen.

“Brouwerij Hoplinter wilde naar aanleiding van zijn eenjarig bestaan iets terug doen voor Tienen”, laten David Titeca en Serge Mommen van Brouwerij Hoplinter weten. “Het afgelopen jaar is een ongelooflijk succes geweest en zal afgeklokt worden met de productie van 450 unieke flessen van 75 cl met het in Tienen gekende Hoplinter Climax. We zochten contact met Tiens stadsfotograaf Steven Massart voor een samenwerking. Steven schonk een van zijn foto’s om als eenmalig etiket te gebruiken.”

“De vraag om een beeld te maken voor de verkoop van het bier ten voordele van een goed doel, was een leuke uitdaging”, zegt Massart. “De vraag van Hoplinter om een beeld te maken voor de verkoop van het  bier ten voordele van een goed doel, was een leuke uitdaging. Liever dan in mijn archief te duiken, maak ik nieuwe beelden die afgestemd zijn op de opdracht. Daarom ook de vraag wat het bier bij de makers zelfs opriep. Verbondenheid, warmte, de kerk van Oplinter.”

GOEDE DOELEN
Op naar Oplinter dus, voor een beeld en een bier waarin dat allemaal zit én waarmee een goede daad gesteld wordt. De opbrengst van de verkoop gaat naar twee Tiense goede doelen. “We ondersteunen vzw  Polly’s Ranch for Special Kids en vzw OpgewekTienen.” (JVB/foto grf)
• Info: http://www.hoplinter.be

Bron : De Streekkrant Tienen 14 december (JVB/foto grf)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s