Hello Yell’Oh : verfrissend apéro-bier met een tropische bite

Hello!

De Liefmans brouwers zijn al sinds jaar en dag aan de slag met krieken en de positieve reacties op hun creaties, bracht hen op nieuwe ideeën. Zo gingen ze aan de slag met exotisch fruit en kruiden en vanaf april kan iedereen proeven van Liefmans Yell’Oh, een verfrissend apéro-bier met een gedurfde mix van ananas, appel, limoen, vlierbloesem en basicilum. Hello Yell’Oh!

Marc Coesens, brouwmeester Liefmans:

De basis van Yell’Oh is een verzuurd bleekbier met heel wat kruiden en fruit. Basilicum en vlierbloesem maken Yell’Oh echt heel speciaal en ik ben er van overtuigd dat Yell’Oh ook heel inspirerend kan zijn voor bartenders en mixologists. Naast de verrassende, nieuwe smaak, is ook de kleur bijzonder. Dankzij het lage alcoholpercentage van 3,8 % is Yell’Oh ook zeer doordrinkbaar.”

Yell’Oh staat voor een nieuwe bier & apéro-ervaring op de momenten waar en wanneer jij er zin in hebt. Een weekend starten of eindigen, met vrienden aan de BBQ, jouw ultiem verwenmoment na een lange (werk)dag, dé verfrissing na een sportieve surfdag op het strand van Biarritz, … jij kiest wanneer je Yell’Oh verkiest.

Yell’Oh werd gebotteld in een wit & geel gestreept flesje met een trendy design. En natuurlijk ontbreekt ook Rosa Merckx niet op het etiket. Het portret is een ode aan de eerste vrouwelijke brouwmeester van België. Zij had ruim veertig jaar de roerstok in handen en zij legde de basis voor de huidige smaak van de Liefmans brouwsels. Door haar inzet en haar know-how is Liefmans het kwaliteitsbier dat we vandaag drinken.

Dit sprankelend, fris en door drinkbaar bier is éxtra onweerstaanbaar als je het serveert on the rocks: mét ijs dus. Vul een Liefmans glas voor drie-vierde met ijsblokjes en giet er Yell’Oh bij. Cheers!

Vanaf april verkrijgbaar in de Belgische horeca en bij de geselecteerde drankenhandelaar en supermarkten.

Richtprijs (supermarkt/drankenhandel) : 4.75 euro / 4-pack

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s