Brouwerij BROEDER JACOB brengt ode aan De Kotmadam

Brouwerij Broeder Jacob heeft na eerdere succesvolle introducties van speciale bieren zoals Double Port, Double Espresso, Brut Rosé en Lazarus besloten om ditmaal een ode te brengen aan een iconisch symbool voor studentenstad Leuven, De Kotmadam.


Waarom de Kotmadam? Het standbeeld van Leuvenaar Fred Bellefroid te midden van de langste biertoog ter wereld verdiende volgens Johan Claes, bezieler achter de Broeder Jacob Brouwerij, een bier die naam en uitstraling waardig. Aangezien elke Leuvenaar, elke student van vroeger en nu, elke Vlaming, elke toerist dit standbeeld kent, zijn de verwachtingen voor dit bier toch wel hooggespannen.

Broeder Jacob mikt met De Kotmadam op de ganse regio Vlaanderen en ook Nederland om het bier op de kaart te zetten, en denkt daarbij aan de horeca, drankenhandels en de lokale retailkanalen om het bier te verspreiden.

De Kotmadam zal worden geleverd met het nodige POS materiaal zoals een uniek nieuw glas, viltjes, posters, tafelstaanders, taphendels, barmatten en metalen wandborden .

De Kotmadam is een blond bier met een matig alcoholgehalte van 6°, het heeft een licht bittere aanzet en een zachte hop-nasmaak, is goed doordrinkbaar en heel dorstlessend. Een bier dat perfect past bij wat de hedendaagse consument verlangt (licht alcoholisch met body en karakter). De uitstraling oogt ook jong en dynamisch en studenten uit alle universiteitssteden zullen dit bier willen leren kennen. Broeder Jacob hoopt dan ook dat dit bier een vaste plaats zal veroveren, niet alleen in de cafés van de langste toog maar ook ver daarbuiten!

Info : www.broederjacob.be

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s