Brewmaster’s selection krijgt 2de telg

Al sinds de start van de brouwerij in 1894 is liefde voor het bierbrouwen een passie bij Brouwerij De Brabandere en al haar medewerkers. De allergrootste passie voor het brouwen vinden we echter terug bij de  Meesterbrouwers, Chris Van Acker, Yves Benoit en Pieter Maes. Zij zetten zich dan ook onvoorwaardelijk in om iedereen te laten genieten van het best mogelijke bier, waar dan ook ter wereld. Hoewel de Meesterbrouwers dagelijks en vol overgave een rijk assortiment aan bieren voor ons brouwen, hebben ook zij natuurlijk hun eigen smaken en voorliefdes.

Via de BREWMASTER’S SELECTION, stellen de drie Meesterbrouwers hun eigen unieke creatie voor die zij op gelimiteerde basis hebben gebrouwen. Deze selecties zijn zoals hen, eigenwijs, uniek en briljant tegelijkertijd.
De lancering van de eerste limited edition Brewmaster’s Selection Wild Tripel Hop kende een groot succes. Niet alleen was  brouwer Chris Van Acker zeer tevreden over zijn creatie, maar ook de consumenten konden dit bier ten zeerste appreciëren. Hij heeft er terug een hoop fans bij!

De tweede Brewmaster’s Selection, gebrouwen door Yves Benoit, is tevens een unieke creatie met liefde gebrouwen vol aroma’s en smaken. Dit bier is niet alleen uniek en op gelimiteerde basis gebrouwen, maar ook de perfecte reflectie van onze meesterbrouwer: verfrissend, energiek en krachtig!

Yves Benoit, reeds 20 jaar op de brouwerij, creëerde voor ons de Brewmaster’s Selection Wild Funky Wit. Dit bier is een verfrissend witbier waarbij de eerste vergisting gebeurt op basis van onze wilde microflora, geënt uit de eiken foeders. De wispelturigheid van onze flora zorgt ervoor dat de vergisting meer tijd in beslag neemt om tot heteindproduct te bekomen. Het resultaat: een uiterst verfrissend bier met een friszurige citrus-smaak en aroma!

Deze limited edition is vanaf volgende week te verkrijgen bij de gespecialiseerde bierhandelaar. De laatste unieke creatie van onze derde meesterbrouwer Pieter Maes zal in het najaar het daglicht zien.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s