Bierplatform Beerwulf.com nu ook in België

Beerwulf.com, een online platform voor speciaalbieren, mikt voortaan ook op België. Op de website, waarbij 150 brouwers zijn aangesloten, worden ook bieren uit de regio zoals Duvel, Liefmans en Gouden Carolus aangeboden.Beerwulf.com is een Nederlands initiatief. De website geeft de aangesloten brouwers een eigen pagina, waarop ze hun bieren aan een groter publiek kunnen aanbieden. Bij elk bier wordt achtergrondinformatie gegeven: niet alleen alcoholgehalte, brouwer, stijl en bierkleur, maar ook serveeradvies zoals de ideale temperatuur, het juiste glas en de gerechten waar dit bier het best bij past.

“De afgelopen maanden hebben we Beerwulf succesvol geïntroduceerd in Nederland. Er is hard gewerkt om een platform te bouwen waarbij de bierliefhebber centraal staat. Om de keuze zo makkelijk mogelijk te maken, bevat de gebruiksvriendelijke website allerlei handigheden. Informatieve blogs, uitgebreide smaakomschrijvingen, suggesties op basis van huidige voorkeuren en veel informatie over de brouwers”, aldus topman Hans Böhm.

Pakketten

Beerwulf verkoopt de bieren voor de adviesprijzen van de brouwers zelf. Wie bestelt voor 17 uur, krijgt zijn pakket de volgende dag al thuis. De bieren kunnen per fles worden gekocht, maar Beerwulf biedt ook een aantal pakketten aan.

In het assortiment zitten ook bieren uit de Mechelse regio, zoals Gouden Carolus van Het Anker, Liefmans Goudenband en Duvel Tripel Hop van Duvel Moortgat.

Beerwulf.com is nog geen jaar geleden gelanceerd. Eén van de investeerders is Heineken. De webshop wil zo snel mogelijk uitbreiden en ambieert om de grootste van Europa te worden.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s