Tournée Minérale inzetten met Vedett

Vedett brouwers brengen water op de markt

 Over enkele dagen start voor de tweede keer Tournée Minérale én net nu komen de brouwers van Vedett aanzetten met een 0.0 % variant.  Deze 0.0 % bestaat voor 100 % uit een hoofdingrediënt van bier: water.  Vedett lovers die deelnemen aan Tournée Minérale kunnen dus toch nog een Vedett drinken, weliswaar alcoholvrij. De funky knalblauwe Vedett Water blikken zijn vanaf februari te verkrijgen bij Delhaize en bij verschillende Belgische drankenhandelaars, maar je zal ze ook gedurende het hele jaar spotten in de bars en de kantoren van de brouwerij en op evenementen.

 

Vedett Water 0,0 % is een rebelse, non-conformistische manier om bijvoorbeeld Tournée Minerale in te zetten, want ook tijdens deze alcoholvrije maand, kan je trouw blijven aan Vedett. Vedett vindt het belangrijk dat er op een verantwoorde manier wordt genoten van hun bieren. Nu gaat Vedett een stapje verder en lanceren ze  Vedett Water :  100% water in een funky Vedett blik.

Niet alleen kan je Vedett Water drinken op een aantal events die georganiseerd worden op de brouwerij : zoals Duvel On Tour en Great Breweries Marathon, ook de kantoren en de bars van de brouwerij worden voorzien met blikken Vedett Water. Daarnaast zullen ook de Belgische drankenhandelaars en Delhaize Vedett Water aanbieden vanaf februari 2018.

 Je herkent VEDETT aan de iconische driekleur én de mascotte. Het blik van VEDETT Water kleurde wit, koningsblauw en lichtblauw én kreeg een eend als symbool.  

 Vedett Water 0.0 % :

Ingrediënt : 100 % Water*

Te koop bij Delhaize en bij drankenhandelaars vanaf februari 2018

Richtprijs : 2.89 euro voor een 6-pack

Te proeven in de bars en kantoren van de Duvel Moortgat brouwerijen & events.

*Wist je trouwens dat bier uit 90 % water bestaat? En nu doen we er een schepje bovenop. Cheers!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s