Steyfkens en Simons willen 1000 soorten bier

Depot 30, de samensmelting van drankenhandelaars Steyfkens (Genk) en Simons (Maasmechelen) heeft een ambitieuze doelstelling. De distributeur roept lokale brouwers op om hun bieren aan hen te verkopen, zodat het assortiment kan uitgebreid worden tot 1000 soorten.

Ronny Steyfkens was amper 20 jaar toen hij na het overlijden van zijn vader de familiale onderneming moest verderzetten. Na een succesvolle carrière besloot hij de zaak te verkopen aan Alken-Maes, waar hij als vertegenwoordiger ging werken. Maar na enkele jaren begon het ondernemersbloed opnieuw te kriebelen en werd de zaak heropgestart. Dranken Steykens fusioneerde met Dranken Simons uit Maasmechelen, met een depot in Dilsen-Stokkem en een winkel in Genk tot gevolg.

Depot 30, zoals de zaak heet, levert vandaag wekelijks bieren en andere dranken aan 500 tot 600 horecazaken. Het bedrijf groeit en blijft ambitieus. Zo wordt de winkel totaal vernieuwd. Als doelstelling streeft Depot 30 een aanbod van maar liefst 1000 bieren na. “Daarvoor doen we een oproep aan iedereen die bier brouwt”, aldus Steyfkens. “We willen dat zij hun brouwsels aan ons verkopen, zodat wij een mooi assortiment kunnen aanbieden in onze winkel en bij de horecazaken die we beleveren.” Schol!

Info : www.depot30.be

Bron : http://www.madeinlimburg.be – Kurt Meers

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s