HopSaSam verovert terrein

HopSaSam bereidt zich voor om meer smaakpapillen te doen tintelen. De brouwerij uit Oudenaarde verdeelt zijn bier Nonniversaire nu ook via Districo en is een samenwerking met Belgium in a Box aangegaan. Daarnaast zijn er twee nieuwe bieren in de maak, waaronder een Belgisch-Roemeens brouwsel.

Nonniversaire valt in de categorie van digestiefbieren en is een donkerkoper brouwsel van 12,1 procent. De eerste flessen waren al snel uitverkocht. Daarnaast won Nonniversaire al goud op de Brussels Beer Challenge 2015 en de Barcelona Beer Challenge 2016 en zilver op de New York International Beer Competition 2017.

“Zowel consument als jury geven aan dat het bier gegeerd is en dus ook potentieel heeft om meer te bereiken. Daarom kiezen we er nu voor om nog meer bierliefhebbers kennis te laten maken met Nonniversaire”, aldus Sam Vanderstraeten, brouwer en eigenaar van HopSaSam.

In een stroomversnelling

Sinds kort wordt Nonniversaire al verdeeld via Districo, een aankoopgroepering voor een grote groep handelaars. Daarnaast werkt HopSaSam nu ook samen met Belgium in a Box, een webshop die zich vooral op de Amerikaanse markt toespitst. Ook Stad Oudenaarde heeft het brouwsel toegevoegd aan de geschenkenkast van de stad.

Verder werd HopSaSam uitgenodigd om een collaboration brew te doen met Oriel Beer in Roemenië. Momenteel denken beide brouwerijen nog na over een gezamenlijk concept.

“Maar het Roemeens-Belgische bier komt er zeker”, verzekert Sam Vanderstraeten. “En terwijl de voorraad Nonniversaire steving slinkt, staat er ook een nieuw bierproject in de startblokken. Ik kan er nog niet veel over kwijt, maar het wordt iets compleet anders. Denk daarbij aan iets zwart en iets met snoepjes.”

Info : www.hopsasam.beer

Bron : http://www.madeinoostvlaanderen.be – Bart De Bruyn

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s