Een gereedschapskist vol bier voor vaderdag

Twijfel je nog tussen een nieuwe boormachine, een elektrische schroevendraaier of meteen een volledige gereedschapskist als cadeau voor vaderdag? Geef je pa dit jaar wat hij werkelijk wil en bestel het vaderdagpack van Beerwulf. Heerlijk speciaalbier is namelijk het enige gereedschap dat hij echt nodig heeft.

Beerwulf komt dit jaar origineel uit de hoek en brengt in aanloop naar vaderdag een toolbox vol bier op de markt. De online speciaalbiershop lanceert drie exclusieve packs, waardoor je keuze hebt uit een box van 12 bieren, eentje van 16 flessen of – voor de echte liefhebbers – een doos met 20 bieren. Het bier is telkens verpakt in een opvallende box, die speciaal voor vaderdag werd ontworpen. Het lijkt alsof je een gereedschapskist cadeau geeft, maar iedereen weet dat heerlijk speciaalbier het enige gereedschap is dat je vader echt nodig heeft.

Denkt je vader al alles over bier te weten? Beerwulf brengt telkens een verrassende selectie van internationale brouwerijen en dat is in deze drie vaderdagpacks niet anders. In het pakket met 12 bieren zit bovendien een exclusief bier dat de Nederlandse brouwerij Kompaan speciaal voor de gelegenheid heeft gebrouwen. De pale ale kreeg toepasselijk de naam Mentor en is een beklijvende ode aan je vader.


Het concept achter Beerwulf is even simpel als briljant. Het online platform biedt een breed assortiment speciaalbieren tegen prijzen die dezelfde zijn als in de supermarkt. Je bestelt je box gemakkelijk via de website en laat het pack leveren op een adres naar keuze. De bieren komen in een handige doos die de flessen goed beschermt. Je kan zelfs een boodschap laten toevoegen voor de ontvanger. Vanaf 12 bieren wordt je bestelling bovendien gratis bezorgd. Wie moeilijk kan kiezen of op zoek is naar een origineel geschenk kan voor een pakket gaan, zoals bijvoorbeeld deze gereedschapskist voor vaderdag. Meer weten over Beerwulf? Surf naar http://www.beerwulf.com voor bijkomende informatie en bestellingen.

Kostprijs van de toolboxen:

12 pack: 25,95 euro 16 pack: 31,95 euro 20 pack: 36,95 euro

De packs kunnen besteld worden op de website van Beerwulf : www.beerwulf.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s