BeerWalk klinkt op uitmuntende prijs

BeerWalk, dat culturele bierwandelingen in historische steden als Antwerpen, Brugge, Gent, Kortrijk en Mechelen organiseert, is in de prijzen gevallen. TripAdvisor heeft de activiteit van het Berlaarse The Brewery een Certificaat van Uitmuntendheid toegekend.

Ariël Meeusen rechts op de foto ((c) The Brewery – Ariël Meeusen)

Het Certificaat van Uitmuntendheid houdt rekening met de kwaliteit, kwantiteit en recentheid van de beoordelingen die in de afgelopen 12 maanden door reizigers zijn ingediend. Om in aanmerking te komen, moet een bedrijf een algemene waardering van ten minste 4 uit 5 en een minimumaantal beoordelingen hebben, en ten minste 12 maanden op TripAdvisor vermeld staan. En dat was nu het geval met BeerWalk van The Brewery.

“We zijn enorm trots en vereerd dat we dit certificaat hebben mogen ontvangen als jong bedrijf”, zeggen oprichters Ariël Meeusen en Joël Dumont. “Een beloning voor al het harde werk tot hier toe. Gedurende twee jaar hebben we gebouwd aan een klantvriendelijk boekingsplatform waarop zowel onze deelnemers, onze professioneel opgeleide gidsen, als onze deelnemende proeflokalen/cafés zijn ingelogd.”

Enorme interesse

De gidsen van BeerWalk laten de deelnemers proeven van de rijke Belgische biercultuur via boeiende verhalen, anekdotes en nog steeds resterende artefacten. Tussendoor leren ze de mensen ook proeven en genieten van de diverse soorten stads- en streekbieren, vaak in samenwerking met lokale brouwerijen.

“Maandelijks zijn er nu al meer dan 600 nationale en internationale BeerWalkers die we laten kennis maken met onze rijke biercultuur. Wij hopen dat deze trend zich ook in de toekomst in stijgende lijn verder doorzet”, aldus Karen Jansen, project manager van BeerWalk. “Nog dit jaar breiden we ons aanbod uit naar Brussel en Leuven.”

Bron : http://www.madeinmechelen.be – Bart De Bruyn

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s