Palm Belgian Craft Brewers wordt Swinkels Family Brewers Belgium

Bavaria NV, waartoe ook brouwerij Palm uit Steenhuffel behoort, gaat voortaan verder onder de naam Swinkels Family Brewers. Met de naamsverandering wordt de brede portfolio van merken in de verf gezet en wil het bedrijf zich nadrukkelijk positioneren als echte onafhankelijke familiebrouwer.

Na jaren van groei heeft het bedrijf inmiddels zes brouwerijen en tientallen merken. Het familiebedrijf groeide o.a. door overnames, waaronder die van Palm Belgian Craft Brewers in mei 2016. Om de merken en bedrijfsonderdelen lokaal en internationaal beter te kunnen vertegenwoordigen, werd gekozen voor de overkoepelende naam Swinkels Family Brewers.

Directievoorzitter Jan-Renier Swinkels: “De keuze voor de nieuwe naam Swinkels Family Brewers komt voort uit wat ons met elkaar verbindt. Al onze brouwerijen hebben hun eigen historie en karakter, maar we delen de passie voor bier, vakmanschap en een gezonde dosis ondernemersgeest. Dat zijn de familiewaarden waarmee we al 300 jaar succesvol zijn. En vandaag de dag horen hier brouwerijen bij die ons aanvullen en goed bij ons passen. Zo voelt iedereen zich thuis in onze familie.”

Identiteit behouden

Brouwerij Bavaria, Brouwerijen Palm & De Hoorn, Brouwerij Rodenbach, Bierbrouwerij de Koningshoeven en Brouwerij Habesha behouden hun naam. Brouwerijen Palm en Rodenbach blijven tevens opereren onder de Belgische vennootschap Palm NV. Enkel de handelsnaam Palm Belgian Craft Brewers wordt Swinkels Family Brewers Belgium met daaronder de twee brouwerijlocaties Palm & De Hoorn in Steenhuffel en Rodenbach in Roeselare.

Met de nieuwe naam wordt een volledig nieuwe huisstijl geïntroduceerd. In het logo van Swinkels Family Brewers is een schild te herkennen dat symbool staat voor een familiewapen. De hopbel staat als belangrijke grondstof voor het brouwen van bier en voor kwaliteit.

Bron : http://www.madeinmechelen.be – Leen De Moor

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s