Feestje gepland? Bestel eens een originele mobiele bruine kroeg!

Een sanseveria in de ene hoek, oubollige radio in de andere. Een traditionele spaarkas en wielertruitjes aan de muur, dat is het decor van een echte bruine kroeg. Door het verdwijnen van veel rustieke cafés ‘waar de tijd nog leek stil te staan’ kwam Kurt ’t Kind met het idee om een mobiele bruine kroeg te maken. Zo kan je nu op iedere willekeurige locatie een feestje organiseren in een origineel mobiel café.

Kurt heeft al 15 jaar een verhuurbedrijf voor klank- en lichtinstallaties en standenbouw. Sinds enige tijd brengt hij ook een volledige bruine kroeg tot bij de mensen. “Of ze nu op zoek zijn naar decoratie voor een bedrijfsfeest of een originele locatie willen voor hun bruiloft. Iedereen kan de bruine kroeg inhuren. Ook als blikvanger op een beursstand of event of als toneeldecor kan de mobiele kroeg perfect dienst doen”, aldus bedenker Kurt ’t Kind.

Authentiek decor

De typische cafés van vroeger verdwijnen stilaan en maken plaats voor trendy koffiebars. Daarom bedacht Kurt dit concept. Samen met zijn vrouw Heidi richtte hij de mobiele bruine kroeg in met zo veel mogelijk authentieke spullen en meubels. Van ouderwetse kroonluchters tot droge worstjes. Alles is aanwezig. Hiervoor ging hij op prospectie bij zo’n 50 oude cafeetjes over heel Vlaanderen en zocht een antwoord op de vraag: wat maakt dit nu een typisch café van vroeger?

60 streekbieren

De afmetingen van uw persoonlijk geleverde kroeg kunnen variëren tussen 25 en 800 vierkante meter. De frigo’s, tapinstallatie en afwatering systeem zijn standaard verwerkt in de stand. “We hebben 60 streekbieren op de kaart, allemaal geïnspireerd op het bekende tv-programma ‘Tournee Générale’. Ook de bijhorende glazen en reclame artikelen zijn verwerkt in en aangepast aan het decor. De huurder is natuurlijk vrij om zijn eigen dranken te schenken.”

Om het totaalplaatje compleet te maken kan je ten slotte ook een discobar en diverse ‘live acts’ boeken. Laat dat feestje maar beginnen!

Meer informatie op www.bruinekroeg.be

Bron : http://www.madeinoostvlaanderen.be – Rani Cromphout

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s