Vrienden van de Hopsmaak

Vrienden van de Smaak is een rondreizende culinaire belevenis op unieke plekjes in België.
Op buitengewone en exclusieve locaties geniet u tijdens een ‘sharing’ viergangendiner van streek- en seizoensgebonden gerechten, met passie bereid door avontuurlijke (sterren)chefs. In een inspirerend kader, gezeten aan één lange tafel.

De beste Belgische chefs wagen zich voor één keer buiten de muren van hun eigen restaurantkeuken. Enkele van onze chefs: Roger Souvereyns, Michaël Vrijmoed, Sofie Dumont, Giovani Oosters, Thijs Vervloet, Tim Boury, Wout Bru, Arabelle Meirlaen, Jeroen De Pauw …

Onze lange tafel stond al op prachtige locaties, buiten én binnen, zoals boven op een mijnterril, bij een emaillerie, in het stadhuis van Brussel, tussen de wijnranken, op het strand, in een kloostertuin, bij een kasteelhoeve, in een boomgaard, langs de Damse Vaart, in een fort … Welke verborgen parels ontdekken we nog ?

Zaterdag 1 september was “Vrienden van de Smaak” te gast bij hoppeboer Joris Cambie en brouwerij De Plukker van Kris Langouche. Onder de stralende zon toverde 2-sterrenchef Tim Boury z’n ware culinaire kunsten uit z’n mouw.

De organisatie van “Vrienden van de Smaak/Knack Weekend” maakte deze prachtige Sfeerfoto’s :

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s