BROUWERIJ PALM IN POP-UP OP BRUSSELS AIRPORT

Brouwerij Palm uit Steenhuffel bemant tot begin december met twee collega-brouwerijen een belevingsbar in Brussels Airport. Ook sterrenchef Viki Geunes werkt mee aan de Best of Belgium Beer & Bites pop-up op de luchthaven.

Cornet, Rodenbach Grand Cru en Brugge Tripel, drie bieren die een gouden World Beer Award veroverden, worden in de pop-up gecombineerd met hapjes op sterrenniveau.

Tot 7 december kan je daarvoor terecht in Best of Belgium Beer & Bites op Brussels Airport. De internationale luchthaven viert dit jaar haar zestigste verjaardag en brengt daarom dit najaar de beste Belgische producten onder de aandacht, Belgische topbieren en gastronomie horen daar zeker bij.

Brussels Airport selecteerde de brouwerijen Palm, De Hoorn en Rodenbach om binnen dit thema een belevingsbar uit te werken. De brouwers gingen een overeenkomst aan met topchef Viki Geunes en ontwikkelden, speciaal afgestemd op de luchthavenpassagiers, een Beer & Food Pairing concept.

Proefglaasjes

De bekroonde bieren Cornet (De Hoorn), Rodenbach Grand Cru (Rodenbach) en Brugge Tripel (De Gouden Boom) worden gecombineerd met aangepaste hapjes. Viki Geunes creëerde bij elk bier een verfijnd gerechtje. De bieren worden geschonken in proefglaasjes van 18 cl en de reiziger kan één of meerdere combinaties uitproberen. De pop-up wordt uitgebaat door cateraar J&M catering.

Peter Buelens, pr & communications manager van Swinkels Family Brewers Belgium (voorheen Palm Belgian Craft Brewers): ”Met de pop-up Best of Belgium Beer & Bites krijgen we de kans ons vakmanschap voor een nationaal en internationaal publiek te presenteren. Het is een uitgelezen manier om onze gelauwerde Belgische bieren in combinatie met de mooie culinaire creaties van Viki Geunes te laten degusteren. Wij zijn trots mee kleur te kunnen geven aan het 60 jarig jubileum van onze nationale luchthaven.”

bron : http://www.madeinmechelen.be – Leen De Moor

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s