Beerwulf en Belgian Family Brewers lanceren bierpakket

Speciaalbierwebshop Beerwulf lanceert in oktober een eerste bierpakket dat de authenticiteit van het Belgische speciaalbier in de verf zet. De box bevat enkel bieren van brouwerijen die lid zijn van de vereniging Belgian Family Brewers, kortweg BFB. Als je een bier drinkt met het BFB label, weet je zeker dat het over een echt Belgisch bier gaat. Alle bieren worden bovendien gebrouwen in een onafhankelijke familiebrouwerij met meer dan 50 jaar ervaring.

Authenticiteit en vakmanschap

Belgian Family Brewers is een uitzonderlijke samenwerking tussen 21 brouwerijen. Verbonden door passie en vakmanschap slaan deze brouwerijen sinds 2007 de handen in elkaar om authentieke, Belgische speciaalbieren te promoten. Alle leden brouwen minstens 50 jaar binnen dezelfde familie en bouwen dus op een rijke ervaring en traditie. Het zijn de pioniers van speciaalbieren. Het authenticiteitslabel van BFB is terug te vinden op 160 bieren, stuk voor stuk zeer verschillend. Samen onthullen ze een rijk palet aan smaken en aroma’s. In het pakket verzamelt Beerwulf de bestsellers van deze 21 brouwerijen.  Het eerste pack met 16 bieren is sinds 10 oktober verkrijgbaar via de website van Beerwulf. Bestellen kan via onderstaande link. Bovendien staan reeds gelijkaardige pakketten ingepland zodat dat consument kan kennismaken met het uitgebreide gamma van Belgian Family Brewers.

Volgende brouwerijen zijn lid van Belgian Family Brewers: Boon – De Brabandere – De Halve Maan – De Koninck – De Ryck – Dubuisson – Dupont – Duvel Moortgat – Het Anker – Huyghe – Lefebvre – Leroy – Lindemans – Omer Vander Ghinste – Roman – Brasserie de Silly – St. Bernardus – St.- Feuillien – Strubbe – Timmermans – Verhaeghe.

Over Beerwulf 
Het concept achter Beerwulf is even simpel als briljant. Het online platform biedt een breed assortiment speciaalbieren die binnen 24 uur geleverd worden. Je bestelt je box gemakkelijk via de website en laat het pack bezorgen op een adres naar keuze. De bieren komen in een handige doos die de flessen goed beschermt. Je kan zelfs een boodschap laten toevoegen voor de ontvanger, waardoor de pakketten ook het perfecte cadeau zijn. Vanaf 16 bieren wordt je bestelling bovendien gratis bezorgd

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s