Duvelicious eindejaar

De feestdagen naderen met rasse schreden. Hieronder 3 sprankelende Duivelse cadeaus om het najaar extra feestelijk in te zetten. Voor de designliefhebbers, fashionista’s, de foodies of gewoon de Duvellovers. Santé!

Belgisch kunstenaar Denis Meyers geeft het iconische Duvel-glas een opmerkelijke nieuwe look

Brouwerij Duvel Moortgat geeft jaarlijks carte blanche aan een bekende kunstenaar voor het ontwerp van een nieuwe limited edition van hun iconische Duvel-glas. Dit jaar was het – opnieuw –  de beurt aan Belgisch kunstenaar Denis Meyers, die sinds zijn indrukwekkende project Remember Souvenir tot buiten onze landgrenzen bekend is. Opnieuw, want in 2010 ging de kunstenaar uit Brussel al eens aan de slag met het iconische Duvel-glas. Acht jaar later laat hij zijn creativiteit nog een keer de vrije loop om een opvallende twist aan het glas te geven. Het Duvelglas wordt gesierd door enkele typerende elementen die eigen zijn aan de uitgesproken stijl van Denis. Met de handgeschreven woorden in uiteenlopende lettertypes en kleuren en de geschetste profielen van onbekende gezichten, prijken op de nieuwe uitvoering van het glas.

Het Duvel glas en 4 Duvels in een limited edition pack met het eigenzinnige ontwerp van Denis Meyers zijn in beperkte oplage verkrijgbaar bij Carrefour en Delhaize voor de richtprijs van 11,50 euro.

Duvel x Studio Collect: Belgisch juwelenlabel ontwerpt Duivelse oorbellen

Het Belgische juwelenlabel Studio Collect sloeg de handen in elkaar met Brouwerij Duvel Moortgat. Het resultaat? Eigenzinnige, elegante en handgemaakte oorbellen, geïnspireerd op de karakteristieke rondingen van het iconische Duvelglas.

De juwelen zijn te koop in de shop naast de brouwerij, online via www.duvelshop.be, in de boetiek van Studio Collect in de Steenhouwersvest en in Het Modehuis in Sint-Martens-Latem. De handgemaakte juwelen werden gemaakt in een beperkte oplage en kosten 85 euro.

De derde batch Duvel Barrel Aged is klaar… nét op tijd voor eindejaar

De eindejaarsfeesten kondigen zich extra feestelijk aan. Na twee succesvolle edities van Duvel Barrel Aged, hebben de Duvelbrouwers opnieuw Duvel op houten bourbon vaten intens laten rijpen. Deze magische smaaksensatie van Duvel met Bourbon-aroma’s zal ongetwijfeld gesmaakt worden door zowel bier als whiskyliefhebbers tijdens de feestdagen. Je vindt de fles vanaf november in geschenkverpakking bij drankenhandelaars en supermarkten. Heerlijk om van te genieten bij een knetterende haardvuur dit najaar.

Duvel Barrel Aged (11,5 % ALC), in genummerde 75cl fles, is hét verwengeschenk voor een bier en whisky lover, maar het is ook geschikt om te bewaren voor een bijzonder moment onder fijnproevers en foodies.

Te koop vanaf november 2018 voor 24.99 euro (75 cl fles en glas in geschenkverpakking) bij drankenhandelaars en supermarkten. Online via duvelshop.be beschikbaar. 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s