Stadsbrouwerij wordt héél even Firestone Walker Brewing Co.

‘Tap Take-over’ op 9 november : Stadsbrouwerij wordt héél even Firestone Walker Brewing Co. Exclusieve Amerikaanse bieren proeven én kopen bij De Koninck.

Bij Stadsbrouwerij De Koninck zitten ze niet om een stunt verlegen. Op 9 november komt er voor één keer geen Triple d’Anvers of La Chouffe uit de tap in de Duvelbar, maar wél de bieren van de Amerikaanse brouwerij Firestone Walker. Het gaat om een eenmalig en exclusief event, want je vindt de bieren nergens anders in België. Stromen op 9 november uit de tap: Velvet Merkin, Sucaba, Helldorado, Luponic Distortion, Union Jack IPA, Bravo, Parabola en Stickee Monkey. Voor de liefhebbers is er die avond ook een ‘Bottle Shop Pop-Up’, waar je je favoriete Firestone Walker bieren kan aanschaffen. Let wel, het gaat om een beperkte voorraad en op is op.

Opgericht in 1996 is Firestone Walker Brewing Company uitgegroeid tot één van de grootste speciaal bier brouwers van Californië én één van de meeste gelauwerde brouwerijen door bierliefhebbers. De brouwerij ligt in Paso Robles en is gekend voor haar legendarische pale ale en barrel-aged bieren, met iconische merken als Double Barrel Ale, Union Jack IPA en 805. Sinds 2015 bundelen Duvel Moortgat en Firestone Walker Brewing Company hun krachten, maar de bieren zijn niet verkrijgbaar in België. Enkel en alleen op 9 november kan je dus de Firestone Walker bieren proeven bij Stadsbrouwerij De Koninck tijdens een heuse ‘tap take-over’.

De Antwerpse brouwerij schenkt acht verschillende Firestone Walker bieren: Velvet Merkin, Sucaba, Helldorado, Luponic Distortion, Union Jack IPA, Bravo, Parabola en Stickee Monkey.  Beerlovers krijgen die avond ook de unieke kans om de bieren te kopen in een pop-up ‘bottle shop’. Het gaat om een gelimiteerd aanbod, dus er telt een ‘first come, first served’-principe. Schol!

 

Praktisch
9 november, vanaf 18u
Duvelbar van Stadsbrouwerij De Koninck
Mechelsesteenweg 291, Antwerpen
Gratis inkom, consumpties worden ter plaatse aangerekend

https://www.facebook.com/events/304955836992766/

 

Op de agenda bij Stadsbrouwerij De Koninck

November: Winterbar @ De Koninck
De hele binnenstraat bij Stadsbrouwerij De Koninck werd omgetoverd tot winterbar. In een gezellige setting proef je er de beste bieren, terwijl je je verwarmt aan de vuurtjes.

19 november: Live in the Brewery
In de Brewer’s Cave kan je in klein gezelschap genieten van de meest exclusieve bieren, gepaard met fingerfood. Het wordt niet enkel een beer & food pairing, maar ook een heuse beer & food & music pairing! Heb je je ooit al afgevraagd welke muziek het beste bij een Tripel d’Anvers past? Of bij een Bolleke? De De Koninck biersommeliers en het muzikale duo Mathieu en Guillaume laten je proeven van de beste muziek én bieren op 19 november van 20u tot 22u.

Tickets via https://liveinthebrewery.eventbrite.be
65 euro per persoon (incl. bieren, fingerfood, sommeliers, live muziek)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s