Het Anker lanceert eigen webshop

Brouwerij Het Anker start met een eigen webshop voor de populaire biermerken Gouden Carolus en Maneblusser. De bieren zelf kan je niet online kopen, maar wel allerlei andere artikelen zoals glazen, openers en Gouden Carolus wieleroutfits.

Voorlopig telt de webshop een 40-tal artikelen, onderverdeeld in 3 categorieën: ‘bar & deco’, ‘sport & vrije tijd’ en ‘cadeau & inspiratie’. Die worden overal ter wereld aan huis geleverd. De bestellingen worden voorbereid, ingepakt en opgestuurd vanuit het magazijn van ShopWeDo in de industriezone Mechelen-Zuid. Wie voor 22u bestelt, krijgt zijn producten de volgende dag al geleverd in België en Nederland.

Zjef De Loose, marketing verantwoordelijke bij Het Anker: “Wij krijgen al jarenlang vragen van liefhebbers wereldwijd om allerlei producten op te sturen. Met deze webshop hebben we nu een gepast antwoord klaar, net op tijd voor de feestdagen. We bekijken nog verder de mogelijkheden om glazen en geschenkartikelen in de toekomst te personaliseren.”

Geen bieren of whisky
Een kijkje op de webshop leert dat Het Anker geen bieren of whisky online verkoopt. “Wij geloven dat onze dranken mensen kunnen samenbrengen. Stap dus liever je lokale horecazaak of winkel binnen en vraag ernaar bij de medewerkers”, klinkt het bij de brouwerij.

Bron : http://www.madeinmechelen.be -Kristof Somers

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s