Laat je eigen kistje Liefmans rijpen in de kelder van de brouwerij

Brouwerij Liefmans pakt dit jaar opnieuw uit met een origineel geschenk voor bij de feestdagen: Liefmans Kriek-Brut en Goudenband. De bieren zijn verkrijgbaar in gepersonaliseerde kistjes, waarbij je zelf de naam kiest die er vervolgens met de hand op gegraveerd wordt. Niet alleen het ontwerp van de kistjes maken de bieren uniek, maar ook de smaak. Net zoals wijnen vaak jarenlang gerijpt worden op fles, kan je je kistje Liefmans Kriek-Brut of Goudenband gedurende 3, 6 of 9 jaar in de kelder van de brouwerij in Oudenaarde laten rijpen. Onder het toezicht van de ervaren brouwmeesters van Liefmans, krijgen de smaakaroma’s van de speciaalbieren de tijd om te evolueren en nog beter te worden. De flessen zijn enkel per 6 verkrijgbaar via www.liefmansshop.be en kosten 98 euro per kist. Geef je een kistje weg als geschenk? Dan krijg je er nog een pancarte bij om af te geven of om als verrassing onder de kerstboom te leggen!

Liefmans Kriek-Brut en Goudenband kunnen wel eens de wijnen onder de bieren genoemd worden. Wie een gepersonaliseerd kistje koopt, kan de speciaalbieren verder laten rijpen in de kelder van de brouwerij in Oudenaarde. Good things take time en afhankelijk van de gewenste smaak, kunnen de flessen na 3, 6 of 9 jaar geschonken worden. Wil je graag je eigen flessen Liefmans Kriek-Brut of Goudenband laten rijpen bij brouwerij Liefmans? Wacht dan zeker niet te lang, want de kistjes zijn enkel deze maand verkrijgbaar!

Kriek-Brut

Voordat de Kriek-Brut in de kelder van brouwerij Liefmans opgeborgen wordt, smaakt het bier naar appel en kers in combinatie met zachte houttoetsen en een lichte afdronk die naar noten en rozijnen smaakt. Naarmate de flessen rijpen, bouwen de frisheid van de zuren stilletjes aan af en worden deze vervangen door zoete toetsen. De smaak van de Kriek-Brut wordt steeds voller en voller, waarbij de smaak van noten, rozijnen en zelfs karamel intenser worden.

Goudenband

Voordat de kistjes Goudenband de kans krijgen om verder te rijpen, heeft het bruin bier een licht verzuurde, maar frisse smaak met fijne houttoetsen en zachte hinten van noten en gedroogde rozijnen in de afdronk. Wanneer Goudenband begint te rijpen, maken de frisse zuren plaats voor een iets zoetere smaak. De smaak van het bier evolueert hierbij naar noot, rozijn, karamel en zelfs chocoladesmaak.

 

Kriek-brut en Goudenband zijn te koop via de website www.liefmansshop.be voor 98 euro per kist van 6 x 75 cl (6,0% alc.).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s