BeerWalk krijgt internationale prijs

The Brewery bvba uit Berlaar valt met zijn BeerWalk opnieuw in de prijzen. De jury van de Travel and Hospitality Awards® heeft hen verkozen tot Best Culinary Tour Company of the Year.

De culinaire bierwandelingen van BeerWalk kregen al eerder dit jaar het Certificate of Excellence van TripAdvisor®, maar deze bekroning doet er nog een flinke schep bovenop.

Travel and Hospitality Awards® zoekt per continent jaarlijks de beste hotels en toeristische activiteiten ter wereld. Een jury van reisexperten beoordeelt alle bedrijven en particulieren in de reisindustrie. De wereldwijde prijzen eren de bedrijven en particulieren die uitmuntend hebben gepresteerd het voorbije jaar.

 

 

BeerWalk organiseert culturele bierwandelingen in historische steden als Antwerpen, Brugge, Gent, Kortrijk, Mechelen, Leuven en Brussel. In Mechelen zijn de wandelingen een jaar geleden gestart, en ze kennen een stijgend succes.

“We zijn enorm trots en vereerd dat we als jong bedrijf deze award mogen ontvangen”, zegt Karen Jansen, project manager van BeerWalk.

“Het is een mooie erkenning voor onze gidsen die zich elke keer passioneel en voor de volle 100% inzetten om de deelnemers te laten proeven van onze rijke Belgische biercultuur via boeiende verhalen, anekdotes en artefacten. Ze leren de mensen ook echt proeven én genieten van de stads- en streekbieren, vaak in samenwerking met lokale brouwerijen. Sommige (proef)brouwsels zijn zelfs in de handel niet te verkrijgen.”

“Maandelijks zijn er nu al meer dan 600 nationale en internationale BeerWalkers die we laten kennismaken met onze rijke biercultuur. Wij hopen dat deze trend zich ook in de toekomst in stijgende lijn doorzet. We blijven inzetten op klantvriendelijkheid, de opleiding van nieuwe gidsen en nieuwe belevingsvolle BeerWalks. Deze award is een mooie erkenning en een opsteker dat we met het hele team zeer goed bezig zijn.”

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s