Magnum 2018, Gouden Medaille en Music for Life bij Sint Bernardus

MAGNUM 2018 gelanceerd: schilderij Kamagurka staat centraal

Sinds 2012 produceren we jaarlijks een beperkt aantal Magnum flessen van 1,5 liter. Onze Abt 12 wordt dan afgevuld in een speciale donkerbruine St.Bernardus magnum fles met het logo van de brouwerij in reliëf, een ‘Bière Belge’ hals, een gepersonaliseerde kurk en een unieke muselet.

We doen telkens beroep op een kunstenaar voor de uitwerking van het etiket. In het verleden sierden zo werken van o.a. Rik Vermeersch, Christian Silvain en André Van Schuylenbergh het etiket.

Voor de editie van 2018 konden we de Belgisch, multi getalenteerde kunstenaar Kamagurka overtuigen om de schilderskwast op te nemen. Hij schilderde ‘De Regenpijp’ , speciaal naar aanleiding van de Abt 12 Magnum 2018.

GOUDEN MEDAILLE OP DE BRUSSELS BEER CHALLENGE

Onze St.Bernardus Tripel werd onlangs verkozen tot beste (Belgian Style) Tripel tijdens de Brussels Beer Challenge. De BBC is een jaarlijkse internationale bierwedstrijd waarin gestreden wordt om de titel van het beste bier. Elk bier van de deelnemende brouwers wordt door een vakkundige jury van 80 internationale bierkenners zorgvuldig gecontroleerd en geproefd. Het spreekt voor zich dat we heel fier en trots zijn met deze erkenning. St.Bernardus Tripel is een traditioneel abdijbier, gebrouwen volgens de klassieke ‘Tripel’ stijl.

Zaakvoerder/CEO Hans Depypere: “ Wereldwijd wordt onze Abt 12 gezien als het kroonjuweel van de brouwerij. In de streek van de brouwerij is onze Tripel minstens even beken d of misschien wel nog bekender. Deze bekroning zie ik als een bevestiging van onze jarenlange inspanningen en beloning voor het harde werk van ons volledige team.”

Weetje: In de streek rond Watou en Poperinge noemt men de Tripel ook vaak een ‘Bernadetje’ , voorwaar een mooie verwijzing en hommage aan Bernadette, de jongste dochter van Evariste Deconinck.

MUSIC FOR LIFE 2018

St.Bernardus slaat de handen in elkaar met Belgische & Nederlandse artiesten.
Afgelopen zomer werkten we nauw samen met een aantal West-Vlaamse muziekevenementen.
Iedere concerterende artiest of band kreeg een gepersonaliseerde 75cl fles St.Bernardus Abt 12 cadeau.

In samenwerking met de desbetreffende artiesten en in het kader van Music For Life 2018 verkopen wij van deze gepersonaliseerde ‘Limited Edition’ flessen een beperkt aantal per opbod. Het gaat om maximum 2 of 3 stuks per artiest, het zijn dus heuse collectors items.

De volledige som van alle biedingen staat nu op ongeveer €1900 en we hebben beslist om vanuit de brouwerij het uiteindelijke bedrag te verdubbelen.  De opbrengst gaat volledig naar het Kinderkankerfonds!

Deelnemende artiesten: ’t Hof Van Commerce, Absynthe Minded, An-Sofie Noppe, Bart Peeters, Bazaar Bizar (MANdolinMAN & Liliane Saint-Pierre), Brihang, Brisk, Broeder Dieleman, Douglas Firs, Eriksson Delcroix, Ethno Flanders, Faces On TV, Frank Vander Linden, Geppetto & The Whales, Gwen Cresens, Hannelore Bedert, Intergalactic Lovers, Les Truttes, Linde, Lamoral, Poltrock, Portland, Red Zebra, Selah Sue, Stephanie Struijk, The Bonnie Blues, The Scabs, Trio Dhoore, Willem Vermandere en WÖR.

Bieden kan nog tem 14 december 21u00 via volgende link: http://bit.ly/StBernardus_MusicForLife2018

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s