HET ANKER ZET DE KRAAN OPEN

Brouwerij Het Anker kiest ervoor om voortaan gratis water van de kraan aan te bieden in haar brasserie. De brouwerij wil zo bijdragen aan een verantwoorde consumptie van speciaalbier.

Bezoekers van brasserie Het Anker die vanaf eind januari komen genieten van de Belgische bierkeuken zullen een gratis waterkan en glazen op tafel aangeboden krijgen. De Mechelse brouwerij doet dit uit overtuiging dat een gratis glas water een fijne manier is om de klant te verwelkomen.

“We weten dat klanten het appreciëren om onze speciaalbieren en whisky te proeven in combinatie met een glas water en wensen dit dan ook als verwelkoming aan te bieden. Op die manier kunnen onze klanten hun initiële dorst na een rondleiding door de brouwerij of een stadswandeling lessen met water”, zegt Karen Hallemans, Horeca Manager bij Het Anker.

Bier en water kunnen perfect samen geconsumeerd worden, het één sluit het ander niet uit. Een glas water op tafel naast een schuimend glas bier is een aangewezen manier om optimaal te genieten en draagt zo bij aan een verantwoorde consumptie van speciaalbier. Naast het gratis kraantjeswater kunnen klanten natuurlijk blijven kiezen voor flessenwater. Hiervoor blijft Het Anker samenwerken met de aangeduide leverancier die de brasserie bevoorraadt van waters en frisdranken.

Bron : Madeinmachelen.be – Kristof Somers | foto : brouwerij Het Anker

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s