NIEUWE WEBSITE EN WEBSHOP BIJ BROUWERIJ ST.-BERNARDUS

“Ingehaald door de tijd.” Misschien is dit gezegde wel van toepassing op onze website. Of moeten we zeggen ‘was’, want sinds kort staat onze vernieuwde website http://www.sintbernardus.be online! De voorbije jaren is onze brouwerij zo immens gegroeid en waren er heel wat werkzaamheden en projecten lopende, dat we handen tekort kwamen om dit facet van onze werking aan te pakken. Met deze investering en digitalisering wensen we onze familiebrouwerij (verder) te profileren als een bedrijf die verschillende generaties kan aanspreken.

De doelstelling was om onze (internationale) ambities luister bij te zetten met een dynamische website, die duidelijk ons offline elan en (toeristisch) verhaal in kaart brengt. Een website die duidelijk maakt waarvoor St.Bernardus staat en die onze (bezoekers)werking een ferme stimulans kan geven. Voortaan kunnen we dus spreken in de tegenwoordige tijd!

Je krijgt er een overzicht van onze bieren, de geschiedenis van de brouwerij, ons brouwproces, je inspiratie wordt getriggerd aan de hand van een aantal (foodpairing) gerechten, telkens vergezeld van mooie fotografie of plezante illustraties met een edgy en/of humoristisch kantje.

Er zitten ook heel wat technieken op de nieuwe website: je kan online een tafel reserveren voor onze rooftopbar ‘Bar Bernard’, je kan een overnachting boeken voor ‘Guesthouse Brouwershuis’, je kan eveneens online een brouwerij rondleiding boeken en als klap op de vuurpijl hebben we een webshop in het leven geroepen waar we al onze merchandise, glazen en textiel verkopen én waarvan we zelf de wereldwijde verzending organiseren. Let wel, we verkopen via de webshop geen bier, hiervoor blijven we samenwerken met onze gekende partners.

De website is meteen volledig drietalig, namelijk in het Nederlands, Frans & Engels. Voor de ontwikkeling van de website werkten we samen met het toonaangevende ecommerce & website bureau Digital Mind uit Poperinge.
Ontdek de nieuwe website: http://www.sintbernardus.be

GROEI 2018

Afgelopen jaar was trouwens een goed jaar voor onze brouwerij. We konden een groei in verkoop noteren van 7%: we verkochten 42 500 hectoliter, wat te vergelijken valt met 12 750 000 flesjes van 33cl. Samen met deze groei, de uitbreiding van de infrastructuur en de opstart van onze rooftopbar annex degustatieruimte ‘Bar Bernard’ groeide ook het aantal personeelsleden: er kwamen een 10-tal nieuwe mensen aan boord en dit brengt het aantal medewerkers op een 45-tal.

Bron : persbericht Sint-Bernardus

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s