LAMBIEK FABRIEK BESTE ONDER BELGISCHE NIEUWKOMERS

De internationale bierwebsite RateBeer.com maakte vorgie week in het kader van de RateBeer Best Awards 2018 de resultaten bekend van de beste bieren en brouwerijen per land en categorie. In de categorie brouwerijen werd de Lambiek Fabriek uit Ruisbroek verkozen tot beste Belgische nieuwkomer. 

De Westvleteren 12 uit Westvleteren is volgens de bierwebsite Ratebeer.com nog altijd het beste Belgische bier. In de categorie brouwerij is Struise Brouwers uit buurgemeente Oostvleteren de primus. Beste Belgische nieuwkomer in de categorie brouwerij is Lambiek Fabriek uit het Vlaams-Brabantse Lot. De categorie nieuwkomers bestaat uit brouwerijen die hun eerste recensie na 1 juni 2017 hebben behaald.

Brett-Elle 

Jo Panneels, Stijn Ecker en Jozef Vanbosstraeten van de Lambiek Fabriek brouwen 100% traditioneel de Oude Geuze “Brett-Elle”: Brett is de afkorting van wilde gist en Elle staat voor elegant en vrouwelijk.

Sinds 2002 

De RateBeer Awards worden sinds 2002 jaarlijks uitgereikt. Ze geven de prestaties weer van de voorbije 12 maanden van de beste actoren in de bierwereld. De quoteringen worden gegeven door een wereldwijd netwerk van bierliefhebbers. De RateBeer-databank telt miljoenen recensies.

Bron : http://www.madeinvlaamsbrabant – Alain Trappeniers | Foto’s : http://www.lambiekstoempers.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s