Brouwerij Liefmans (her)lanceert het fruitige apero-bier Yell’Oh… mét aangepaste smaak. Twee jaar geleden zag dit fris apero-bier met een fuitige bite en een zomerse gele look het licht.  Op basis feedback van Liefmans fans gingen de brouwers de afgelopen maanden aan de slag om het recept verder te verfijnen en dat leverde een gloednieuwe mix op.

Yell’Oh heeft nog steeds dezelfde frisse uitstraling en de hoofdingrediënten bleven ongewijzigd maar werden mooi in balans gebracht.  De fruitige smaak van appel en de exotische accenten van limoen, ananas, vlierbloesem en basilicum werden vermengd tot een verrassend frisse drank met een kruidige touch. Serveer de Liefmans Yell’Oh on the rocks, heerlijk om extra te genieten tijdens de aankomende warme lentedagen!

Dankzij het lage alcoholpercentage van 3,8 % is Yell’Oh ook zeer doordrinkbaar. Yell’Oh staat voor een nieuwe bier & apéro-ervaring. De verpakking van Yell’Oh blijft dezelfde : een wit & geel gestreept flesje met een trendy design.  Liefmans Yell’Oh heeft een alcoholpercentage van 3,8% en een mooie, heldere gele kleur.

Serveren doe je het apero-bier het best on the rocks: vul een Liefmansglas met ijsblokjes en voeg de Liefmans Yell’Oh toe of probeer deze cocktail “Yell’Oh Gin & Lime” van mixologist Julie Dedrie van DJOELS BAR:

Benodigdheden:

3 cl limoensap

2 cl suikersiroop 1/1

7 cl vers appelsap

3 cl London Dry gin

snuifje kaneel

Liefmans Yell’oh


Werkwijze:

Vul een glas met ijsblokjes en giet alle ingrediënten in het glas. Roer goed met een lepel en top af met de Yell’oh. Werk af met een takje munt of gedroogde appel.

Tip: Hoe zuurder de appel, hoe zuurder de cocktail. Of omgekeerd: hoe zoeter de appel, hoe zoeter de cocktail. Je kan dit ook altijd wat aanpassen door meer of minder limoensap aan de cocktail toe te voegen.