Omdat er steeds opnieuw om werd gevraagd, brengt Brouwerij De Hoorn haar eerste brouwsel Arthur’s Legacy White Widow opnieuw op de markt. Er komt tevens een rating tool, zodat bierliefhebbers hun mening kunnen geven over de brouwsels van De Hoorn.

foto http://arthurslegacy.be

Arthur’s Legacy White Widow is een blond speciaalbier met een subtiele bittere smaak. Het wordt gebrouwen met 40%  tarwe, waardoor het licht troebel is, en heeft een alcoholpercentage van 7.1 vol% alcohol.

In het voorjaar van 2015 kwam dit bier in een 75 cl. fles op de markt, maar om aan de grote vraag te voldoen, is het nu ook verkrijgbaar in een fles van 33 cl. Het is te koop bij de gespecialiseerde drankenhandel en in de supermarkten Spar & Colruyt.

Beoordeling

Bierliefhebbers kunnen voortaan ook hun mening geven over de bieren van De Hoorn. Dat kan met een nieuwe rating tool via het online platform http://www.arthurslegacy.com. De consument kan snel zijn mening geven over de Arthur’s Legacy-bieren. Deze feedback stimuleert de brouwmeesters om aan de slag te gaan en nieuwe bieren te ontwikkelen. Consumenten die de enquête invullen, maken kans op een gratis Arthur’s Legacy-pakket.

bron : http://www.madeinmechelen.be – Leen De Moor