Als lokale stadsbrouwerij wil Het Anker het verenigingsleven in Mechelen ondersteunen. Met een steunactie, waarbij geschenkkistjes -gepersonaliseerd met het logo van de vereniging- worden verkocht, kunnen alle deelnemende clubs, verenigingen en vzw’s uit Mechelen hun ‘clubkas’ spijzen met 1000 euro of meer.

De brouwerij zorgt voor de gepersonaliseerde, houten geschenkkisten en biedt voor deze actie haar gekende ‘Gouden Carolus’ bieren uitzonderlijk aan met een grote korting. De vereniging kan de kistjes dan verkopen aan de aanbevolen prijs. Dit maakt het mogelijk dat elke vereniging een nettowinst kan realiseren van 10 euro per verkocht bierkistje.

“De brouwerij is ook sterk geraakt in haar activiteiten door de huidige Covid situatie, maar in tijden van nood kent men z’n vrienden…We hopen dat dit initiatief een ondersteuning mag betekenen voor allerhande Mechelse verenigingen die momenteel ook moeilijke tijden beleven. Gezien veel geplande activiteiten ten voordele van de club momenteel niet kunnen doorgaan, hopen we dat broodnodige steuntje in de rug op deze manier te kunnen geven”, zegt Charles Leclef, die sinds 1990 de brouwerij leidt.

Eerder dit jaar bood Brouwerij Het Anker aan de Mechelse handelaars gratis Maneblusser blikjes aan bij de heropening van de handelszaken in de binnenstad en werden er voor horecazaken ook specifieke maatregelen genomen ter ondersteuning van hun heropening begin juni.
De steunactie loopt tot 15 september.

Bron : http://www.madeinmechelen.be – Ward Bosmans

Advertentie